Plantekassen AS

B2B kunde

Privat kunde

image_2022_10_20T10_00_49_757Z

Elbil lading borettslag

Plantekassen AS leverer elbil lading til borettslag og sameier i Bergen og omegn.

Med smart ladeløsning får ditt borettslag et fremtidsrettet ladeanlegg som sikrer rettferdig fordeling av både strøm og kostnader. 

Litt om vår samarbeidspartner:

MaksiMer lastbalansering sørger for å fortløpende justere ladehastigheten etter den kapasiteten som er tilgjengelig i bygget. Mer sin smarte ladeløsning sørge for å lade bilene så raskt som mulig uten å betale for ekstra kapasitet. Dette sikrer driftssikkerheten i anlegget samtidig som det vil være kostnadsbesparende.

Skalerbart ladeanlegg i Bergen og omegn

Smartladeren vi benytter er en veggmontert ladestasjon med Type 2 uttak som passer alle typer elbiler og ladbare hybridbiler. Laderen kan monteres i serie og anlegget kan enkelt tilpasses og utvides ved behov. Beboere kan enkelt bestille tilknytning til anlegget etter installasjon ved å kontakte styret for å få bestillingsskjema.

Enkel fakturahåndtering

Med smart ladeanlegg fra Mer får du rettferdig kostnadsfordeling – brukerne betaler for egne strømkostnader som får alt på én regning, og oppgjøret blir håndtert av Mer. Den fleksible løsningen sørger for at borettslaget/sameiet selv kan bestemme pris for lading – med oppgjør som håndteres sømløst av Mer.

Tips til deg som elbileier i Bergen og omegn:

Har du investert i en ny elbil, og benytter eksisterende kontakt på husveggen til å lade bilen, er det greit å være klar over følgende:

Du lader kun med bilens «nødlader» og ladestrømmen er begrenset til å lade med kun 10 A

Bilens medfølgende lader plugget i vanlig stikkontakt er ikke egnet for permanent lading. Økt risiko for brann og strømgjennomgang som følge av varmgang og jordfeil.

Dersom du installerer en hjemmelader fra Plantekassen lader du sikkert og lovlig og utnytter bilens ladekapasitet.

Har du ikke overspenningsvern i borettslaget må dette monteres. Et overspenningsvern reduserer risiko for overspenninger som følge av blant annet lynnedslag. Med på kjøpet sikrer du også boligen og annet elektrisk utstyr.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om elbillader til ditt borettslag og sameie i Bergen og omegn. Vi har selvsagt gode løsninger og priser på ladere med kapasitet helt opp mot 32 A dersom du ønsker det.