Plantekassen AS

B2B kunde

Privat kunde

image_2022_10_20T10_00_49_757Z

Asfalt – asfaltering – næringseiendom - borettslag – sameier -
private i Bergen og omegn.

Plantekassen AS har bred erfaring med asfalteringsarbeid og kan levere komplett løsning innen asfaltering i henhold til kundens kvalitetskrav. Vi leverer til  næringseiendom, private, borettslag og sameier. Vi tar ansvar for alt fra planlegging, gjennomføring og vedlikehold. Med en kombinasjon av erfarne fagfolk og moderne utstyr sikrer vi at oppdragene utføres på en sikker og effektiv måte.

Hva leverer vi innen asfaltering til næringseiendom, private, borettslag og sameier I Bergen og omegn.

Vi leverer tjenester i Bergen og omegn innen anleggsgartnerarbeider som graving, masseutskifting, planting, ferdigplener, murer, skifer, trapper og steinarbeider til  næringseiendom, private, borettslag og sameier.

Asfaltering av alle områder ved hjelp av asfaltutlegger og/eller – håndlegging av asfalt.

Asfalt gir et slitesterkt, vedlikeholdsfritt og behagelig underlag i alt av oppkjørsler, gårdsplasser og inngangspartier. I kombinasjon med kantstein eller brostein gir dette et vakkert resultat som varer i år etter år.

 Plantekassen AS har bred erfaring med asfalteringsarbeid og kan levere komplett løsning innen asfaltering i henhold til kundens kvalitetskrav. Vi leverer til borettslag og sameier.

Vi tar ansvar for alt fra planlegging, gjennomføring og vedlikehold.

 

Med en kombinasjon av erfarne fagfolk og moderne utstyr sikrer vi at oppdragene utføres på en sikker og effektiv måte.til 

Asfaltering av store og små arealer i Bergen og omegn:

Våre samarbeidspartnere har moderne utstyr for lapping av hull, saging, fresing og utskifting av dårlige partier, samt asfaltering av større utearealer. Vi etablerer også fartsdumper i henhold til Norsk Standard.

For områder eller felter med sviktende grunn, fjerner vi gammel og dårlig asfalt, skifter ut massene under, og legger ny asfalt. Vi kan også levere freseasfalt dersom du ønsker et rimelig og godt alternativ til vanlig grus.

Asfaltering av små og store områder i Bergen og omegn.

Vi utfører også graving relatert til uteområder – etablering eller rehabilitering av grøntområder, gårdsplasser og veier.

Vi kommer gjerne på en gratis befaring i Bergen og omegn.

For å sikre best mulig resultat er vi avhengig av å kunne legge en gjennomtenkt plan på legging av asfalt og det gjøres best ved en befaring. Da kan vi avdekke behovet for grunnarbeid, type asfalt, asfalttykkelse og antall kvm i samråd med dere som kunde, samt hvilket utstyr som kreves for å utføre jobben for å få et best mulig resultat av asfalteringen.

Uansett hva behovet er innen asfaltering, asfalt for borettslag og graving for borettslag i Bergen og omegn – kontakt oss for gratis befaring og tilbud!